Центр надання

адміністративних послуг

Фонтанської сільської ради

(048)796-18-64 с.Крижанівка
(048)796-13-80 с.Фонтанка
(048)796-13-71 с.Н.Дофінівка
(048)796-29-72 с.Олександрівка

7-8 жовтня в рамках підтримки МОМ ООН Міграція та Норвезької ради у справах біженців, провели тренінг для співробітників громадських організацій та соціальної сфери у м. Одесі на тему « Перша психологічна допомога та управління стресом». Дякуємо за запрошення та наданий практичний досвід, який допоможе в роботі та комунікації з громадянами, при наданні їм адміністративних послуг.

Тренінг для співробітників громадських організацій та соціальної сфери у м. Одесі на тему « Перша психологічна допомога та управління стресом» Тренінг для співробітників громадських організацій та соціальної сфери у м. Одесі на тему « Перша психологічна допомога та управління стресом»

Тренінг для співробітників громадських організацій та соціальної сфери у м. Одесі на тему « Перша психологічна допомога та управління стресом» Тренінг для співробітників громадських організацій та соціальної сфери у м. Одесі на тему « Перша психологічна допомога та управління стресом» Тренінг для співробітників громадських організацій та соціальної сфери у м. Одесі на тему « Перша психологічна допомога та управління стресом»

Перейти до вмісту